Diyarbakır Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi

tarafından
174
Diyarbakır Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi

Himenoplasti (hymenoplasti) diye de bilinen Diyarbakır kızlık zarı dikimi, doğal bekâretin taklit edilmesi yoluyla gerçekleştirilen bir operasyondur. Yani vajinada kızlık zarına benzeyen bir doku oluşturulması anlamına gelir. Bu operasyonun geçici veya kalıcı olarak uygulanan her iki tipi de, ilk cinsel birliktelikte bir miktar kanama görülmesini sağlar. Böylece kadının önceden ilişkiye girdiği, bâkire olmadığı partneri tarafından anlaşılmaz.

Kalıcı Diyarbakır himenoplasti işlemi aylar, hatta yıllar boyu işlevini devam ettirebilir. Yani kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdıktan sonra 20 yıl dahi ilişkiye girmemiş olsanız, 20. Yılın ardından gerçekleştireceğiniz cinsel birliktelik sırasında mutlaka kan görülür. Bu onarım işlemi, eriyen dikişlerle değil yeni bir doku meydana getirilerek yapılır. O yüzden, oluşturulan yapay kızlık zarı bütünlüğünü muhafaza eder.

Operasyon üç farklı şekilde uygulanabilir. Bunları; vajina daraltmayla beraber primer onarım, mikrocerrahi yöntemiyle primer onarım ve flep operasyonu olarak sıralayabiliriz. Bunlardan başarı şansı en yüksek operasyon ise mikrocerrahi yöntemidir. Doğum, düşük, kürtaj gibi jinekolojik durumlar yaşayanlarda ise vajina daraltmaya ihtiyaç duyulabilir. Hangi yöntem uygulanacak ise, diyarbakır kızlık zarı dikimi fiyatı da o doğrultuda değişkenlik gösterir.